Welkom bij Nellestein online.
De onafhankelijke en particuliere site van en voor Nellesteiners

Uitgaan en andere activiteiten in Zuidoost
Inhoud: 


Verwachte evenementen en activiteiten voor bij Boerderij Langerlust

Agenda Boerderij Langerlust

Meer informatie of reserveren?
Onze medewerkers staan u graag te woord. We denken graag met u mee als u een speciaal evenement in gedachten heeft. Bel voor meer informatie naar 020-342 0440 of kijk op onze website www.langerlust.nl .

Graag tot ziens bij Boerderij Langerlust!
Terug naar Home Page
Terug naar Nieuw
Agenda Bijlmer Parktheater

Kijk voor de agenda van het Bijlmer Parktheater
op de site van het theater. Klik HIER voor de site.
Programma Volksuniversiteit Zuidoost

U kunt het programma vinden op:
Inschrijven via de site is dan ook mogelijk.

Tentoonstellingen CBK
(Centrum voor Beeldende Kunst ZO)

U kunt het programma vinden op hun site: http://cbkzuidoost.nl/


This page was last updated: January 12, 2018
Bijeenkomsten van “Roze Amsterdam Zuidoost “

Op initiatief van bewoners in Zuidoost in samenwerking met COC Amsterdam, multi Pink en Roze 50plus .
Elke derde donderdagavond van de maand wordt een ontmoetingsbijeenkomst georganiseerd voor homo’s, lesbo’s, biseksuelen en transgenders (HLBT) in ons nieuwe centrum  Het Reigersnest.Inloop met koffie/thee 19.30 uur, programma om 20.15 uur

Het adres is Schonerwoerdstraat 4.
Bus 47 stopt voor de deur. Metro 54 station Reigersbos (op 4 minuten loopafstand). En er is een groot gratis parkeerterrein.
Info: www.facebook.com/rozeamsterdamzuidoost
Repair Café

Swazoom organiseert in BuurtHuis De Bonte Kraai elke laatste vrijdag van de maand van 17:00 – 20:00 uur voor en door de bewoners van Zuidoost een Repair Café. In het Repair Café worden reparaties verricht op allerlei gebied, zoals fietsreparaties, naaiwerk, timmerklusjes en herstel aan elektrische apparaten.
Voor meer informatie: 06 55 95 59 21, www.swazoom.nl
The Passion 2018 naar De Bijlmer
Persbericht The Passion.


Primeur op zaterdag 13 januari:
Eerste editie Gaasperplascross

De viering van 50 jaar Bijlmer staat ook in het teken van sport. Bijvoorbeeld op zaterdag 13 januari. Dan wordt voor de eerste keer de Gaasperplascross gehouden.  Deze loop vormt meteen ook de aftrap van het nieuwe Mokums Cross Circuit, een reeks van drie wedstrijden onder auspiciën van Stichting Amsterdam Atletiek. Start en finish van de Gaasperplascross is op het strandje bij Ballorig (Valburgdreef 1001, Amsterdam). Het programma, met vijf afstanden, is van 10.30 – 12.30 uur.

Er is een jeugdwedstrijd over 1250 m en over 2250 m, een sprintcrosswedstrijd over 3300 m, een dameswedstrijd over 5000 m en een herenwedstrijd over 8400 m. Daarnaast is er ook een trimloop over 3300, 5000 en 8400 m. De wedstrijden over 3300 m, 5000 m en 8400 m zijn alleen toegankelijk voor leden van de atletiekunie. De trimloop is toegankelijk voor iedereen.

Feestelijk tintje
De Gaasperplascross krijgt een feestelijk tintje vanwege het 50 jarig bestaan van de Bijlmer. Dat komt onder meer terug in de startnummers van deelnemers, aankleding van het parcours en een bijdrage van stadsdeel Zuidoost. Andro Bottse, portefeuillehouder Sport, is er blij mee. ‘Op een prachtlocatie geven we een mooie impuls aan de loopsport. Complimenten voor AV Feniks die dit, net als de jaarlijkse Gaasperplasploop,  op voortreffelijke wijze organiseert!’
Na de Gaasperplascross volgen – in het kader van het Mokums Cross Circuit – de DiemerCross op 11 februari en de Boscross op 10 en 11 maart.