Welkom bij Nellestein online.
De onafhankelijke en particuliere site van en voor Nellesteiners
Diversen
Recent ontvangen kopij
Pagina inhoud:
Terug naar Home Page
Terug naar Nieuw
This page was last updated: July 2, 2018
Vergoeding Stroomstoring Nellestein 29-04-2018

Zoals u zich wellicht herinnert is er in de nacht van 29-04-2018 een stroomstoring geweest die vele, zo niet alle, huishoudens van Nellestein heeft getroffen. Wellicht fijn om te weten is dat Liander naar verwachting in week 30 van 2018 een creditnota/vergoeding zal toesturen/overmaken. Omdat die storing langer dan 8 uren heeft geduurd zal de vergoeding naar alle waarschijnlijkheid € 55,00 per huishouden betreffen.
https://www.liander.nl/storingen/compensatie
Ruud Posthuma
Stand van zaken RVV ontheffingen Nellestein - 10 juni 2018 / 19

Beste bewoners,

Met ingang van 1 juli kunt u bij het Campanile Hotel terecht voor het afhalen van de RVV ontheffing. Tot die tijd kunt u, zoals u gewend bent, terecht bij het verzorgingshuis aan Lopikhof 1.

Vrijdag 8 juni kregen wij van onderzoeksbureau STBY een terugkoppeling van de eerste bevindingen van de workshops van 16 mei jl.
Uit de gesprekken met bewoners concludeert het bureau dat vrijwel alle mensen behoefte hebben om maximaal 1 uur te kunnen laden/ lossen. Het komt maar incidenteel voor dat er langer dan een uur nodig is om te kunnen laden/ lossen. STBY werkt de komende week de input verder uit tot mogelijke oplossingen die passen binnen de randvoorwaarden die wethouder Litjens stelde: passend binnen bestaande regels (ontheffing kost geld), Nellestein moet autovrij blijven en fraude moet tot het minimum beperkt worden.

Tijdens de workshops zijn ook andere punten genoemd, zoals de situatie rondom het parkeren en het te hard rijden in de wijk. Deze knelpunten zullen zijdelings benoemd worden in het rapport van STBY.  Wij verwachten het definitieve rapport begin juli van STBY te ontvangen. We zullen het rapport dan rondmailen en publiceren op projectpagina. In het rapport zullen ook verschillende voorstellen staan voor een nieuwe ontheffing. Wij zullen die voorstellen op een later moment aan u voorleggen, zodat u uw voorkeur kenbaar kunt maken.
 
Vriendelijke groet,

Huda Rais
Assistent Projectmanager gebiedsontwikkeling Gaasperdam/Driemond
Projectmanagementbureau
Gemeente Amsterdam
Nominatie beste bewonersinitiatief 2017

Waarschijnlijk heeft u inmiddels ook al weer de kleurige folder in de bus gehad van de Initiatiefgroep Voorzieningen Nellestein met alle activiteiten voor de zomer. Wist u dat zij genomineerd zijn voor het beste bewonersinitiatief 2017 in Zuidoost?

Stemmen op de Initiatiefgroep Voorzieningen Nellestein kan via www.amsterdam.nl/bbizuidoost tot en met 20 juni a.s.

Het bericht over deze verkiezing heeft ook gestaan in het blad van de Gemeente Amsterdam en in De Echo.
4/6
12/6
12/6
Eten van Snackbar Gaasperplas laten bezorgen via Thuisbezorgd.nl

Beste klanten vanaf heden kunt u elke dag tussen 17.00 en 22.00 uw eten van de snackbar laten bezorgen via thuisbezorgd.nl  Wij gebruiken uiteraard elektrische bezorgscooters

mvg

Snackbar Gaasperplas
18/6
Stand van zaken RVV ontheffingen Nellestein - 29 juni 2018 / 20

Beste Nellesteiners,

Vanaf aanstaande zondag 1 juli  kunt u de RVV-ontheffing ophalen bij het Campanile Hotel aan de Loosdrechtdreef 3.
Vanaf die dag kunt u de opheffing niet langer bij het zorgcentrum aan de Lopikhof terecht hiervoor.
Wij hebben alle bewoners van Nellestein per brief geïnformeerd over deze verandering.

Afgelopen week hebben wij de dames van de receptie van het zorgcentrum bedankt voor hun hulp bij het uitgeven van de ontheffingen.
We hebben daarnaast ook opdracht gegeven om het bord bij de toegang aan de Leerdamhof te vervangen door een nieuw bord. Dat is vandaag gedaan. 

Vriendelijke groet,

Huda Rais
Assistent Projectmanager gebiedsontwikkeling Gaasperdam/Driemond
Projectmanagementbureau
Gemeente Amsterdam
M 06 19544634
h.rais@amsterdam.nl
Bord staat bij ingang Leerdamhof