Welkom bij Nellestein online.
De onafhankelijke en particuliere site van en voor Nellesteiners
Diversen
Recent ontvangen kopij
Pagina inhoud:
Terug naar Home Page
Terug naar Nieuw
This page was last updated: January 21, 2019
De RWS gesponsorde plantschalen beplant voor de winter en het voorjaar

Nog 2 seizoenen sponsort RWS de 7 plantschalen in Nellestein met de zomer-, winter- en voorjaars bollen. Vorige week is de wisseling weer geweest nadat ze er, ondanks deze toch heel droge zomer, mooi en fleurig hebben bijgestaan. Vooral dankzij de goede zorg van de jongens van Pantar waarvoor ik ze bij deze hartelijk dank.
Hopende dat er door de betrokken Nellesteiners zorgvuldig op wordt gepast zodat elke voorbijganger er van kan genieten.

Groet Peter Larooi.
Gemeente Amsterdam Stadsdeel Zuidoost
Technisch Beheerder  Groen
(Weer) Nieuwe boompjes Liendenhof

De boompjes die de, na de hevige storm, gesneefde bomen bij de speelplaats van Liendenhof ( blok Q) vervingen hebben de droge periode niet of niet goed overleefd.
Dit ondanks het regelmatig extra water geven.

Onze "bomenman",  Peter Larooi, wist met veel moeite hier en daar wat geld los te peuteren.
Het resultaat is dat er 4 nieuwe boompjes werden geplant en de drie boompjes, waar nog enig leven in zat, zijn een stukje verplaatst.
Hopelijk gaan in de toekomst de ransuilen er weer van profiteren.
Commissie Woonomgeving Nellestein
11-12
Snackbar Gaasperplas

Beste klanten,

Op Zaterdag en Zondag kunt U alleen eten bij Snackbar Gaasperplas bestellen als afhaalorder via onze website: https://www.snackbargaasperplas.nl. Dus normaal afhalen kan niet, zonder vooraf te bestellen.

mvg

Bernd
13-12
Stand van zaken RVV ontheffingen Nellestein - 24 december 2018

Beste bewoners van Nellestein,

Wij hebben u eerder laten weten dat portefeuillehouder Jakob Wedemeijer in gesprek zou gaan met wethouder Sharon Dijksma. Dat gesprek heeft in december plaatsgevonden. Besproken is de bijzondere situatie in Nellestein en de oplossingsrichtingen die uit ons participatieproces zijn voortgekomen.

Wij werken nu verder aan bestuurlijke besluitvorming en houden u op de hoogte. Voorlopig kunt u, zoals u gewend bent, gebruik maken van de roze ontheffing.

Fijne feestdagen en een goed 2019!

Vriendelijke groet,

Paul Rijnders
Projectleider RVV Ontheffingen Nellestein Nieuwe Stijl
Ondernemer gezocht voor recreatiegebied De Hoge Dijk
in Amsterdam Zuidoost

Op maandag 21 januari is de werving voor een ondernemer voor recreatiegebied De Hoge Dijk van start gegaan.

Ten noorden van Abcoude in Amsterdam Zuidoost ligt het recreatiegebied De Hoge Dijk en is onderdeel van het recreatieschap Groengebied Amstelland. Voor deze unieke locatie gelegen aan het water aan de Abcouderstraatweg 79, zoekt Groengebied Amstelland een ondernemer die een eigentijdse horecagelegenheid kan ontwikkelen.

Het gebied heeft bos, speelweides met speeltoestellen en een golfbaan. De speelsloot De Hoge Dijk is op zomerse dagen populair onder gezinnen met kinderen. Eén van de belangrijke aandachtspunten is dat de voorziening voorziet in de behoeften van de huidige bezoekers van het gebied en de wijde omgeving.

De werving van een horecaondernemer voor de Abcoudestraatweg 79 is in opdracht van Groengebied Amstelland uitbesteed aan Recreatie Noord-Holland. Ondernemers kunnen hun visie indienen voor 4 maart 12:00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.groengebied-amstelland.nl/horeca
Speelsloot DeHoge Dijk
Zwemplek DeHoge Dijk